Hvordan kan jeg legge til en mor eller far i Slektstre?

En av de mest direkte måtene å legge til foreldre på, er ved å knytte dem til et barn som allerede er i treet.

Trinn (nettsted)

1. Mens du er logget inn på FamilySearch.org, klikk på Slektstre.
  2. Naviger til personsiden for et barn av en mor eller far du ønsker å legge til.
  3. Hvis du ikke ser “Personalia” øverst på siden, klikk på Detaljer.
  4. Bla ned til delen Familiemedlemmer.
  5. Under Foreldre og søsken, klikk på Legg til forelder.
  6. Oppgi informasjon om forelderen, og klikk på Neste, som blir tilgjengelig etter at du har klikket på Død. (Hvis du vet ID-en til forelderen, klikk på Etter ID-nummer.)
  7. Hvis Slektstre har funnet personer som samsvarer med søket ditt, viser det en liste over dem. Velg om du må legge til en av personene som samsvarer eller opprette en ny:
    • Hvis vedkommende allerede er i Slektstre, klikk på Legg til treff.
    • Hvis vedkommende ikke er i Slektstre, klikk på Opprett person.
    • For å justere søket, klikk på Avgrens søk.

Trinn (mobilapper)

1. I appen Slektstre, naviger til personsiden for et barn av en mor eller far du ønsker å legge til.
  2. Trykk på fanen Foreldre.
  3. Trykk på Legg til forelder.
  4. Oppgi informasjon om forelderen, og trykk på Fortsett. (Hvis du vet ID-nummer, klikk på Legg til etter ID-nummer eller Søk etter ID-nummer.)
  5. Gjennomgå søkeresultatene. Hvis du finner den rette forelderen, trykk på Legg til treff.
  6. Hvis du ikke ser personen i søkeresultatene, trykk på Ikke treff.
  7. Gjennomgå oppføringen din, og trykk på Legg til eller Legg til denne personen for å opprette en ny opptegnelse.

Trinn (Slektstre mini)

1. Mens du er logget inn i Slektstre mini, naviger til personsiden for et barn av en mor eller far du ønsker å legge til.
  2. Klikk på Vis familie.
  3. Under Foreldre og søsken, klikk på Legg til forelder eller Legg til en annen forelder.
  4. Oppgi informasjon om forelderen, og klikk på Neste. (Hvis du vet forelderens ID-nummer, klikk på Søk etter ID-nummer.)
  5. Gjennomgå søkeresultatene. Hvis du finner den rette forelderen, klikk Legg til person. Hvis du finner både moren og faren, klikk på Legg til par.
  6. Hvis du ikke ser personen i søkeresultatene, klikk Opprett person.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg legge til et barn i Slektstre?
En person i Slektstre har feil ektefelle
Hvordan kan jeg identifisere relasjoner om biologiske-, ste- eller adoptivforeldre i Slektstre?