Hvordan kan jeg legge til en ektefelle eller partner i Slektstre?

Du kan legge til en eller flere ektefeller direkte fra slektningens side.

Steps (website)

1. Mens du er logget inn på FamilySearch, klikk på Slektstre.
  2. Naviger til personsiden til personen hvis ektefelle du vil legge til.
  3. Hvis du ikke ser Merkedager øverst på siden, klikk på Detaljer.
  4. Bla ned til delen Familiemedlemmer.
  5. Under Ektefeller og barn, klikk på Legg til ektefelle.
  6. Oppgi informasjon om ektefellen og klikk på Neste, som blir tilgjengelig etter at du har klikket på Død. (Hvis du vet ektefellens ID-nummer, klikk på Etter ID-nummer.)
  7. Hvis Slektstre har funnet personer som samsvarer med søket ditt, viser det dem. Velg om du må legge til en samsvarende person eller opprette en ny:
    • Hvis vedkommende allerede er i Slektstre, klikk på Legg til treff.
    • Hvis vedkommende ikke allerede er i Slektstre, klikk på Opprett person.
    • For å justere søket klikk på Avgrens søk.

Steps (mobile app)

1. I mobilappen Slektstre naviger til personsiden til personen du vil legge til en ektefelle for.
  2. Trykk på fanen Ektefeller.
  3. Trykk på Legg til ektefelle.
  4. Oppgi informasjon om ektefellen, og trykk på Fortsett. (Hvis du vet ektefellens ID-nummer, klikk på Legg til etter ID eller Søk etter ID.)
  5. Gjennomgå søkeresultatene. Hvis du finner den rette ektefellen, klikk på Legg til treff.
  6. Hvis du ikke ser personen i søkeresultatene, trykk på Ikke treff
  7. Gjennomgå oppføringen din, og trykk på Legg til eller Legg til denne personen for å opprette en ny opptegnelse.

Steps (Family Tree Lite)

1. Når du er logget på Slektstre mini, naviger til personsiden til personen hvis ektefelle du vil legge til.
  2. Klikk på Vis familie.
  3. Under Ektefeller og barn klikk på Legg til ektefelle eller Legg til en annen ektefelle.
  4. Oppgi informasjon om ektefellen, og klikk på Neste. (Hvis du vet ektefellens ID-nummer, klikk på Søk etter ID-nummer.)
  5. Gjennomgå søkeresultatene. Hvis du finner riktig ektefelle, klikk på Legg til person.
  6. Hvis du ikke ser personen i søkeresultatene, klikk på Opprett person.

Min slektning i Slektstre har feil ektefelle
Hvordan kan jeg gjenopprette et slettet slektskapsforhold i Slektstre?
Hvordan kan jeg legge levende slektninger til en person i Slektstre?
Hvordan kan jeg identifisere biologiske, ste-, adoptiv- og fosterrelasjoner i Slektstre?
Hvordan kan jeg bytte foreldres eller ektefellers posisjoner for å endre visning av slektslinjer i Slektstre?