Hvordan kan jeg få hjelp til å bruke FamilySearch.org?

FamilySearch Hjelpesenter hjelper deg å bruke nettstedet vårt og mobilappene våre, og lærer deg hvordan du gjør slektshistorisk forskning.

Trinn (nettsted)

1. Øverst på en side, klikk på . Hjelpeskjermbildet vises.
  1. Hvis spørsmålet ditt ikke er oppført, skriv inn spørsmålet ditt i søkefeltet øverst på hjelpeskjermbildet.
  2. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, bruk et av alternativene som er oppført nederst på hjelpeskjermbildet:
    • Hjelpesenter. Søk i våre hjelperessurser, finn personlig hjelp, lær hvordan du kan komme i gang, eller gå inn i FamilySearch-fellesskapet.
    • Kontakt oss. Kontakt FamilySearch brukerstøtte eller gå inn på FamilySearch-fellesskapet.
    • Fellesskapet. Samarbeid med andre brukere og forskere i FamilySearch. Du kan bla gjennom, stille eller svare på spørsmål. Du kan også finne og slutte deg til grupper om bestemte emner.

Trinn (mobilapp)

1. I Slektstre-mobilappen, trykk på de 3 linjene, og trykk deretter på Hjelp.
    • Ofte stilte spørsmål. Se vanlige spørsmål og svar.
    • Kontakt oss. Gi tilbakemelding om appen, kontakt FamilySearch brukerstøtte eller finn et FamilySearch-senter.
    • Nyheter. Se nylige oppdateringer for Slektstre-mobilappen.

Trinn (Slektstre mini)

Bla til bunnen av en hvilken som helst side på Slektstre mini, og klikk på Tilbakemelding og støtte.
Merk: Veiledning til slektshistorie er en ekstra ressurs for hjelp med FamilySearch.org. Veiledningen inneholder gratis leksjoner om bruk av nettstedet FamilySearch.org og om emner knyttet til slektshistorie og genealogi. Innholdet er gitt av en FamilySearch-partner. Veiledningen er skrevet på engelsk og gjort tilgjengelig på andre språk gjennom Google Translate.

Beslektede artikler

Hvor finner jeg et slektshistorisk senter?
Hvordan hjelper FamilySearch Research Wiki meg å finne mine forfedre?