Hvordan kan jeg delta på RootsTech Connect 2021?

Direktesendingen RootsTech Connect 2021 er nå over. Du kan imidlertid fortsatt se videoopptakene av dette gratisarrangementet. Alle videoene er tilgjengelige helt til like før RootsTech 2022.

Støtte for direktesamtaler ble avsluttet 27. februar 2021. Du kan gå tilbake til dine samtaler for å innhente viktig informasjon frem til 4. mars 2021.

Slektninger på RootsTech-opplevelsen ble avsluttet 6. mars 2021. Vennelisten var tilgjengelig for registrerte brukere frem til 20. mars 2021. Meldinger sendt som en del av Slektninger på RootsTech fra Meldinger i FamilySearch finnes i hver brukers meldinger. Disse samtalene kan fortsette.

Trinn

1. Logg inn på nettstedet RootsTech med din FamilySearch-konto.
  2. Finn økter som du ønsker å se.
    • For å se de tilgjengelige klassene, klikk på Økter.
    • For å se anbefalinger om hvordan du kommer i gang og andre populære emner, klikk på Veiled meg.
    • For å se en liste over direktesendinger og hovedscene-arrangementer, klikk på Meny, deretter på Kalender.
    • For å legge økten til i spillelisten, klikk på +.
  3. For å se økter i spillelisten, klikk på Min spilleliste fra toppteksten.

For mer informasjon, vennligst se RootsTech – Vanlige spørsmål.

Beslektede artikler

RootsTech og Slektninger på RootsTech – Vanlige spørsmål
Hvordan kan jeg se RootsTech Connect 2021-innhold på et annet språk enn engelsk?
Hvor finner jeg informasjon om RootsTech?