Hvordan kan jeg dele minner jeg finner med familie og venner?

Når du logger inn på FamilySearch, kan du dele et minneelement på sosiale medier, sende det på e-post eller oppgi en URL-kobling til det. Du kan også dele en kobling til et album. Alle som mottar delte minneelementer, kan videresende og dele informasjonen med andre uten å måtte logge inn på FamilySearch.

Delte album kan foreløpig ikke innlemmes i minnene dine.

Trinn (nettsted)

Fra Slektstre

1. Logg inn på FamilySearch.
  2. I Slektstre på nettstedet FamilySearch.org, vis personsiden til vedkommende hvis minne du ønsker å dele.
  3. Klikk på Minner
  4. Klikk på minnet du ønsker å dele.
  5. Klikk på Del.
  6. Velg en måte å dele minnet på (Facebook, Twitter, PinterestWhatsApp, e-post eller kopiere en kobling). Hvis du vil kopiere eller sende nettadressen via e-post, gjør du følgende:
    1. For å kopiere nettadressen du vil dele, klikk på Kopier. Du kan deretter lime inn nettadressen i en e-postmelding.
    2. Hvis du vil sende nettadressen via e-post, klikk på Send via e-post over nettadressen. Dette åpner e-posten din for deg eller åpner en liste over e-postprogrammer å velge mellom. Når e-postmeldingen åpnes, inneholder den allerede URL-adressen. Legg til meldingen din, og send den. Avhengig av dine egne datamaskininnstillinger vil dette kanskje bare åpne et nytt nettleservindu. I så fall bruk kopieringsalternativet i stedet.

Fra Minner

1. Logg inn på FamilySearch.
  2. Øverst på skjermbildet, klikk på Minner på menylinjen.
  3. Klikk på Galleri i nedtrekksmenyen.
  4. Klikk på albumet eller minnet du ønsker å dele.
  5. Klikk på Del.
  6. Velg en måte å dele minnet på (Facebook, Twitter, PinterestWhatsApp, e-post eller kopiere en kobling). Hvis du vil kopiere eller sende nettadressen via e-post, gjør du følgende:
    1. For å kopiere nettadressen du vil dele, klikk på Kopier. Du kan deretter lime inn nettadressen i en e-postmelding.
    2. Hvis du vil sende nettadressen via e-post, klikk på Send via e-post over nettadressen. Dette åpner e-posten din for deg eller åpner en liste over e-postprogrammer å velge mellom. Når e-postmeldingen åpnes, inneholder den allerede URL-adressen. Legg til meldingen din, og send den. Avhengig av dine egne datamaskininnstillinger vil dette kanskje bare åpne et nytt nettleservindu. I så fall bruk kopieringsalternativet i stedet.

Trinn (mobilapp)

Du kan dele minner fra mobilappene Slektstre og Minner. Du må bruke nettstedet for å dele hele album.

Mobilappen Slektstre

1. I mobilappen Slektstre, naviger til fanen Minner på en personside.
  2. Trykk på minneelementet du ønsker å dele.
    • Android: Trykk på ikonet med tre forbundne prikker eller ikonet Nedlasting øverst til høyre på skjermen for å lagre elementet i en kilde utenfor appen.
    • Apple iOS: Trykk på ikonet firkant nederst til venstre på skjermen.
  3. Velg deling blant alternativene som enheten gir deg.

Mobilappen Minner

1. I mobilappen Minner, trykk på elementet du ønsker å dele.
    • Apple iOS: Trykk på elementet en gang til for å få opp det nederste banneret. Trykk deretter på ikonet firkant nederst til venstre på skjermen.
    • Trykk på ikonet med tre forbundne prikker og velg et alternativ for å lagre elementet i en kilde utenfor appen.
  2. Velg deling blant alternativene som enheten gir deg.

Trinn (Slektstre mini)

For øyeblikket støttes ikke minnefunksjonen av Slektstre mini.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg laste opp minner til FamilySearch?