Hvordan kan jeg bruke gjøremålslisten?

Gjøremålslisten er flott for å planlegge de neste stegene i forskningen eller få ideer eller spørsmål du ønsker å besvare om bestemte forfedre.

Slik fungerer den:

Legge til et gjøremål:
1. Velg + Legg til et element … i feltet øverst i vinduet.
2. Skriv inn ditt gjøremål.
3. Trykk på haken for å lagre.

Redigere eller slette et gjøremål:
1. Finn gjøremålet som du ønsker å redigere eller slette.
2. Åpne Mer-menyen for gjøremålet ved å trykke på de 3 prikkene.
3. Trykk på Rediger for å endre gjøremålet eller Slett for å fjerne det fra listen.

Fullførte elementer
Når du fjerner et gjøremålet, vil det vises i listen over fullførte elementer. Fullførte elementer kan slettes ved å trykke eller klikke på x.

Lenker i gjøremål
Du kan ta med lenker til nettsider eller personer i Slektstre i dine gjøremål. Disse lenkene kan fungere som snarveier for å hoppe rett til området på nettstedet du ønsker å jobbe i.