Har FamilySearch et mobilnettsted?

Du kan bruke FamilySearch på et nettbrett eller en mobiltelefon på flere måter:

• Last ned og installer mobilappene FamilySearch Slektstre og FamilySearch Minner fra vårt Løsningsgalleri. Mobilappene er tilgjengelige for enheter med iOS- eller Android – ikke for Windows
  • Last ned og installer tredjeparts mobilapper som integreres med FamilySearch. Se vårtLøsningsgallerifor et gjeldende utvalg.
  • Åpne en nettleser på telefonen eller nettbrettet, og gå tilnettstedet FamilySearchMerk: Hvis du åpner nettstedet på mobilenheten og trykker på Slektstre, åpnes Slektstre-appen automatisk.

Aktuelle artikler

Hvordan kan jeg laste ned FamilySearch-mobilapper?
Hvilke funksjoner har mobilappene Slektstre og Minner?