Hvordan kan jeg fjerne en første slektning fra Slektstre?

I Vis fra første slektning skulle fokuspersonen ha minst én første slektning. Du kan fjerne en første slektning hvis feil person er oppført.

Hvis fokuspersonen er knyttet til mer enn én første slektning, kan du vise en annen første slektning istedenfor å fjerne den som for øyeblikket vises.

Trinn (nettsted)

1. Forsikre deg om at riktig fokusperson vises nederst på skjermen.
  2. På fokuspersonen, klikk på +, og klikk på Fjern første slektning. Hvis det er mer enn én første slektning, følg disse trinnene:
    1. Klikk på Vis alternativer.
    2. Under delen Alle første forfedre, klikk på Mer
    3. Klikk på Fjern første slektning.
    4. Klikk på
    5. Klikk på Fjern.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg vise en annen første slektning i Slektstre?
Hvordan kan jeg legge til min første slektning i Slektstre?