Hoe kan ik mijn bijdragen aan Family Tree zien?

Family Tree gebruikt u de functie Mijn bijdragen om te zien hoeveel informatie u heeft toegevoegd, een lijst van uw wijzigingen, en de mensen in uw privéruimte.

Stappen (website)

1. Ga naar FamilySearch.org en log in.
  2. Klik bovenaan het scherm op het tabblad Family Tree en klik vervolgens op Mijn Bijdragen.
  3. Om te zien hoeveel personen, herinneringen en bronnen u toegevoegd heeft klikt u op Statistieken. Klik vervolgens op de optie voor het soort informatie dat u wilt zien. Uw statistieken komen uit de opgeslagen wijzigingsgeschiedenis in Family Tree, die officieel begon in 2012. U kunt geen statistieken van voor die tijd zien.
  4. Om een lijst te zien van de wijzigingen die u heeft aangebracht aan personen en relaties in Family Tree, klikt u op Mijn Wijzigingen. Klik rechtsboven op Opties om de lijst met wijzigingen te filteren.
  5. Om de mensen in uw privéruimte te zien, klikt u op Privépersonen.

Stappen (mobiele app)

1. Als u ingelogd bent op de Family Tree mobiele app:
    • Apple iOS: Klik in de rechter benedenhoek op de 3 streepjes.
    • Android: Klik In de linkerbovenhoek op de 3 streepjes.
  2. Klik op Mijn Bijdragen.
  3. Om te zien hoeveel personen, herinneringen en bronnen u hebt toegevoegd, tikt u op Statistieken. Klik vervolgens op de optie voor het soort informatie dat u wilt zien. Uw statistieken komen uit de opgeslagen wijzigingsgeschiedenis in Family Tree, die officieel begon in 2012. U kunt geen statistieken van voor die tijd zien.
  4. Om een lijst te zien van de wijzigingen die u heeft aangebracht aan personen en relaties in Family Tree, klikt u op Wijzigingen. Klik vervolgens op een persoon in de lijst om de persoonspagina weer te geven en meer wijzigingen aan te brengen.
  5. Om alle mensen in uw privéruimte te zien, klikt u op Privépersonen . T

Stappen (Family Tree Lite)

De functie Mijn bijdragen is momenteel niet beschikbaar in Family Tree Lite.