Waarom is mijn sessie verlopen?

In de volgende situaties krijgt u bij het inloggen het bericht dat uw sessie is verlopen:

• Er gebeurt al meer dan een uur niets op de FamilySearch-loginpagina.
  • Uw FamilySearch-bladwijzer veroorzaakt een probleem.
  • De tijd of datum op uw apparaat is onjuist.

Wanneer u op een FamilySearch-website, zoals FamilySearch Wiki, inlogt, komt u automatisch op de FamilySearch-loginpagina terecht. Uw computer krijgt een willekeurig token-ID (bijvoorbeeld: oauth_token=USYSA60C95F93A1E). Het systeem gebruikt die ID om uw sessie te identificeren. Als de sessie is verlopen, of als u een oud token opnieuw gebruikt omdat u een inlogpagina met een oud token aan uw bladwijzers hebt toegevoegd, krijgt u de foutmelding dat uw sessie is verlopen.

Mogelijke oplossingen:

• Laad de webpagina opnieuw in.
  • Open een nieuw tabblad en probeer het nog eens.
  • Verwijder de FamilySearch-bladwijzer van uw browser. Voeg een nieuwe bladwijzer toe.

Hebt u vragen, neem dan contact op met FamilySearch-support.

Aanverwante artikelen

De link die ik heb opgeslagen geeft een 404-fout (512084)