Onafgewerkte indexeringsbatches opslaan

Als u een batch niet in één keer kunt indexeren, slaat het systeem uw werk op de server op, zodat u de batch later kunt afwerken.

Als de batch verloopt voor u die kunt afwerken, gaat uw werk niet verloren. Als een andere indexeerder aan de batch begint, krijgt hij of zij de gegevens te zien die u ingevoerd hebt.

• Als u wilt dat het webindexeringsprogramma onthoudt op welke plek u gestopt bent, klikt u op de werkbalk op Terug naar webindexering.
  • U kunt ook de browser sluiten, maar dan onthoudt het programma niet waar u gestopt bent. Als u de batch dan weer opent, moet u zelf zoeken waar u gestopt was.