Hoe maak ik een indexerings bericht?

Notitie: Indexeringsrapporten worden uiteindelijk buiten gebruik gesteld en indexeringsstatistieken worden gecombineerd met het Get Involved-rapport.

Beheerders van indexeringsgroepen kunnen groepsrapporten maken en downloaden. Deze rapporten tonen een overzicht van geïndexeerde records en het aantal mensen dat deelneemt.

Als groepsbeheerder hebt u verschillende opties om de presentatie, inhoud en het tijdsbestek van uw indexerings berichten aan te passen. Opmerking: FamilySearch gebruikt Greenwich Mean Time (GMT) om rapporten samen te stellen.

Stappen

1. Meld u aan bij FamilySearch.
  2. Klik in de menubalk boven aan het scherm op Indexeren.
  3. Klik op Web Indexering.
  4. Scrol omlaag naar het gedeelte Groepen.
  5. Klik op de naam van de groep waarvoor u een rapport wilt uitvoeren.
  6. Klik op Rapporten.
  7. Klik in de vervolgkeuzelijst Rapport op het type rapport dat u wilt genereren:
    • Organisatie statistieken. Het rapport laat zien hoeveel records de groep heeft geïndexeerd en beoordeeld. Het rapport vermeldt ook bijdragers.
    • Taalrapport. Het rapport vat wereldwijd het indexeringswerk per taal samen. Het geeft dezelfde informatie voor de groep en een lijst met groepsbijdragers.
  8. Selecteer opties voor uw rapport, inclusief tijdsbestek. U kunt tot de laatste 30 dagen van activiteit zien, samen met de vorige maand en het voorgaande jaar.
  9. Voer eventuele notities in boven aan het rapport.
  10. Klik op Rapport genereren.

Belangrijke opmerkingen

Voor leden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen: de wijk- en ringraad en de leider tempel- en familiegeschiedenis van de wijk hebben toegang tot het indexerings groepsrapport. De informatie in dit rapport toont alleen een samenvatting van de geïndexeerde records en het aantal mensen dat deelneemt aan indexering.

Aanverwante artikelen

Wat zijn de aanpassingsopties voor groep indexerings rapporten?