Hoe kan ik de toegang van helpers en producten van derden intrekken?

Wanneer u producten van derden gebruikt om toegang te krijgen tot gegevens van FamilySearch of, als u iemand toestemming geeft om u te helpen bij FamilySearch, staat u dat product of die persoon toe om uw gegevens te zien. U kunt deze toegang altijd intrekken.

De volgende informatie is beschikbaar voor het externe bedrijf of de helper:

• Producten van derden. Producten van derden hebben toegang tot uw voornaam, achternaam, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, land, taal, informatie over uw voorouders uit uw stamboom en een indicatie of u lid bent van The Church of Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, zodat zij kunnen bepalen of u in aanmerking komt voor een gratis account.
  • Helpers. Helpers, waaronder consulenten tempel- en familiegeschiedenis, hebben toegang tot uw voornaam, achternaam, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, land, taal, boomgegevens, foto's en opgeslagen documenten.

Stappen (website)

1. Log in op FamilySearch.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op uw naam.
  3. Klik op instellingen.
  4. Klik op Toestemming.
  5. Zoek in de sectie toegang tot een abonnement van derden het product of de persoon op waarvan u de toegang wilt intrekken. Als u de naam van de helper niet in de lijst ziet, betekent dit dat de toegang van de helper tot uw account is verlopen of dat de helper uw helpernummer gebruikt om toegang te krijgen tot uw account
  6. Klik op Toegang Intrekken.
  7. Lees het bericht dat verschijnt. Als u nog steeds wilt doorgaan, klikt u nogmaals op Toegang Intrekken.

Als u de toegang van een product van een derde partij intrekt en u dat product niet langer wilt gebruiken, raden wij u aan om ook contact op te nemen met het betreffende aangesloten bedrijf en uw account op te zeggen.

Stappen (mobiele app)

U kunt de Family Tree- of Herinneringen-app niet gebruiken om de toegang tot uw account in te trekken.

Stappen (Family Tree Lite)

U kunt Family Tree Lite niet gebruiken om de toegang tot uw account in te trekken.