Hoe download ik een groepsindexeringsrapport?

Notitie: Indexeringsrapporten worden uiteindelijk buiten gebruik gesteld en indexeringsstatistieken worden gecombineerd met het Get Involved-rapport.

Als u een groepsindexeringsrapport wilt downloaden, moet u eerst controleren of de indeling is ingesteld op PDF. Knoppen voor het genereren en downloaden van het rapport bevinden zich onder aan de configuratieopties van het rapport.

Stappen

1. Meld u aan bij FamilySearch en klik op Doe mee.
  2. Klik op Indexeren.
  3. Scrol naar het groepsgedeelte en klik op de groepsnaam.
  4. Klik op de blauwe link Rapporten .
  5. Kies hoe u uw rapport wilt configureren.
  6. Zorg ervoor dat de indeling is ingesteld op PDF.
  7. Klik op Rapport genereren.
  8. Klik op Downloaden.
  9. Het rapport wordt gedownload naar uw webbrowser. Als u naar uw computer wilt downloaden, klikt u op het juiste pictogram en volgt u de aanwijzingen die volgen.

Aanverwante artikelen

Hoe maak ik een indexerings bericht?
Wat zijn de aanpassingsopties voor groepsindexeringsrapporten?
Ik heb een aanroeping waarmee ik indexeringsrapporten zou moeten zien, maar ik kan ze niet zien.