Hoe bewerk ik het profiel van een indexeringsgroep?

Het groepsprofiel bestaat uit de naam, schermnaam, categorie, taal, locatie, omschrijving, profielfoto en welkomsttekst. De groepsleider kan dit profiel bewerken na de groep te hebben aangemaakt.

Stappen

1. Log in op FamilySearch.
  2. Klik bovenaan de pagina op Meedoen
  3. Klik op Indexering.
  4. Scrol naar beneden naar Groepen.
  5. Klik op de naam van de groep.
  6. Klik op Opties.
  7. Klik op Groepsinstellingen.
  8. Breng uw wijzigingen aan.
  9. Als u wilt wijzigen hoe mensen zich bij de groep kunnen aansluiten, doet u het volgende:
    1. Klik op Algemene instellingen.
    2. Klik op de gewenste manier waarop mensen zich kunnen aansluiten.
    3. Klik op Bijwerken.
  10. Als u klaar bent, klikt u op Terug.

Aanverwante artikelen

Wat zijn beheersrechten in indexeringsgroepen en hoe krijg ik die?