De grootte aanpassen van vensters of panelen van het indexeer scherm

Een of meer gegevensinvoer panelen moeten worden aangepast, zodat informatie kan worden gelezen of knoppen die lijken te ontbreken of gedeeltelijk verborgen zijn kunnen worden bekeken.
Stappen

1. Beweeg de muis langzaam zodat de cursor boven de grijze balk tussen secties zweeft totdat er een dubbele puntige pijl verschijnt.
  2. Terwijl de dubbele pijl wordt weergegeven, klikt en houdt u de linker muisknop vast.
  3. Als u verticale randen wilt verplaatsen, verplaatst u de muis naar links of naar rechts om de grijze scheidingsbalk naar links of naar rechts te slepen.