Hoe verwijder ik bronnen uit mijn bronnenmap?

U kunt bronnen uit uw bronnenmap verwijderen als u ze aan de persoonspagina's van uw voorouders hebt toegevoegd. Zo voorkomt u dat uw bronnenmap te groot wordt en moeilijk te beheren .

Stappen (website)

1. Log in op FamilySearch.org en klik in de rechterbovenhoek van het scherm op uw naam.
  2. Klik op Bronnenmap.
  3. Vink het selectievakje aan naast elke bron die u wilt verwijderen. U kunt ook op het bovenste vak links van de knop Bron maken klikken en alle bronnen verwijderen.
  4. Klik bovenaan de lijst met bronnen op Verwijderen.
  5. Klik op Ja.

Stappen (mobiele app)

Momenteel hebben de mobiele apps Family Tree en Herinneringen niet de bronnenmap-functie. Beheer uw bronnenmap vanuit FamilySearch.org.

Stappen (Family Tree Lite)

Momenteel heeft Family Tree Lite de functie bronnenmap niet. Beheer uw bronnenmap vanuit FamilySearch.org.

Aanverwante artikelen

Hoe voeg ik een historisch document aan mijn bronnenmap toe?
Hoe druk ik een bron uit mijn bronnenmap af?
Hoe doorzoek ik mijn bronnenmap?