Kuinka lisään lapselle isä- tai äitipuolen tai adoptio- tai sijaisvanhemmat Family Treessä?

Voit liittää henkilöön enemmän kuin yhdet vanhemmat, kuten esimerkiksi biologiset ja adoptiovanhemmat. Lisää ensin vanhemmat lapsen tietueeseen.

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Napsauta ylävalikossa kohtaa Family Tree ja valitse sitten Sukupuu.
  2. Etsi muokattavan suhteen alisuhde.
  3. Napsauta lapsen nimeä. Napsauta esiin tulevissa tiedoissa lapsen nimeä uudelleen.
  4. Napsauta Tiedot-välilehteä.
  5. Vieritä kohtaan Perheenjäsenet .
  6. Etsi Vanhemmat ja sisarukset -kohdasta lapsen nimi ja napsauta Muokkaa-kuvaketta  .
    1. Valitse vanhemman nimen alta joko + Lisää suhdetyyppi tai etsi Suhde alitasoon ja napsauta Muokkaa-kuvaketta
    2. Napsauta alanuolta. Napsauta oikeaa sukulaisuussuhdetta. Selitä muutoksen syy ja valitse sitten Tallenna. Voit myös klikata Poista ja poistaa suhdetyypin.
    3. Näet yhteenvedon lapsen kaikista sukulaisuussuhdetiedoista napsauttamalla Työkalut ja napsauttamalla sitten Katso kaikki muutokset.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Siirry Family Treen mobiilisovelluksessa sen lapsen henkilösivulle, jolle on merkitty väärä sukulaisuussuhteen tyyppi.
  2. Napauta Vanhemmat.
  3. Siirry lapsen nimen kohdalle ja napauta Muokkaa-kuvaketta.
  4. Napauta jommankumman vanhemman avattavaa nuolta nähdäksesi nykyisen sukulaisuussuhteen tyypin.
    • Vaihda nykyinen sukulaisuussuhteen tyyppi napauttamalla Muokkaa.
    • Poista nykyinen sukulaisuussuhteen tyyppi napauttamalla Poista sukulaisuussuhteen tyyppi.
    • Jos haluat lisätä suhdetyypin, napauta Lisää suhdetyyppi.
  5. Napauta Suhdetyyppi-kohdan alanuolta . Napauta oikeaa sukulaisuussuhdetta.
  6. Selitä syy tekemääsi muutokseen ja napauta Tallenna.

Vaiheet (Family Tree Lite)

1. Kirjaudu Family Tree Liteen.
  2. Siirry sen henkilön henkilösivulle, jolle on merkitty väärät vanhemmat.
  3. Napauta henkilön nimen alla kohtaa Näytä perhe.
  4. Etsi lapsen nimi kohdasta Vanhemmat ja sisarukset ja napauta Muokkaa-kuvaketta
    • Vaihda nykyinen sukulaisuussuhteen tyyppi napauttamalla sitä. Napauta Muokkaa. Napauta alanuolta ja napauta sitten yhteyttä. Voit lisätä sukulaisuussuhteen luoneen tapahtuman päivämäärän. Selitä syy tekemääsi muutokseen ja napauta Tallenna.
    • Jos yhteyttä ei näy, napauta Lisää suhdetyyppi.Valitse suhdetyyppi, selitä muutoksen syy ja valitse sitten Tallenna.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka määritän Family Treessä suhteet kuten biologiset vanhemmat, isä- ja äitipuolet ja adoptio- tai sijaisvanhemmat?