Miten löydän indeksointiprojekteja muilla kielillä kuin englanniksi?

FamilySearch-indeksointi tarjoaa projekteja muilla kielillä kuin englanniksi. Näin voit etsiä niitä:

Vaiheet

1. Kirjaudu FamilySearch.org -sivustolle.
  2. Valitse FamilySearch-kotisivulta Indeksointi.
  3. Valitse pudotusvalikosta Verkkoindeksointi.
  4. Klikkaa Etsi eriä.
  5. Etsi pudotusvalikko otsikolla Kieli. Se sijaitsee näytön vasemmalla puolella Etsi-painikkeen yläpuolella.
  6. Klikkaa nuolta ja valitse kieli.
  7. Klikkaa Etsi.

Voit tehdä haun myös kohdassa Etsi projekti:

Vaiheet

1. Kirjaudu sisään FamilySearch.org -sivustolle.
  2. Valitse FamilySearchin kotisivulta kohta Indeksointi.
  3. Klikkaa Etsi projekti.
  4. Nähdäksesi tiettyyn maahan liittyvät tehtävät, valitse Maat.
    1. Valitse maailmankartalta yksi maantieteellinen kohta.
    2. Valitse avautuvasta laatikosta jokin esillä olevista maista. (Jos projekteja ei ole saatavilla, esillä olevan maan valitseminen ei ole mahdollista.)
    3. Käytä hakuvaihtoehtoja projektin etsimiseen ja valitsemiseen.
  5. Halutessasi selata tehtäviä kielen mukaisesti, valitse Projektit.
    1. Aseta projektin haun määritteeksi Projektin kieli.
    2. Valitse kieli.
    3. Selaa näkyviin tulevia projekteja. Löydettyäsi sinua kiinnostavan projektin, klikkaa Aloita indeksointi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka vaihdan indeksointikielen?
Kuinka indeksoin diakriittiset (tarkkeet) ja muut merkit?
Kuinka vaihdan kielen FamilySearhissä?