Mistä löydän FamilySearch-keskuksen?

Aloita sukututkimusmatkasi etsimällä lähelläsi oleva FamilySearch-keskus. Löydät paikallisen keskuksen osoitteen verkkosivustoltamme.

FamilySearch-keskusten paikalliset vapaaehtoiset tarjoavat erilaisia palveluja:

• Henkilökohtaista apua FamilySearchin käyttöön ja suvun tutkimiseen.
  • Tietokoneita, internetiä ja tilattavia sukututkimussivustoja voi käyttää maksutta. (Saatavana olevat resurssit vaihtelevat sijainnin mukaan.)
  • Oikeus käyttää kuvia historiallisista asiakirjoista, jotka ovat saatavana vain keskuksissa.

Jokainen keskus on ainutlaatuinen, mutta kaikki tarjoavat tilan, jossa voi saada lisää tietoa esivanhemmista. Keskuksia on monenlaisissa rakennuksissa, kuten kirkoissa ja kirjastoissa.

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Napsauta FamilySearch-näytön oikeassa yläkulmassa otsikon kohdalla (nuppineulakuvake).
  2. Napsauta Löydä paikallinen keskus.
  3. Kirjoita hakukenttään sijaintisi ja napsauta Search [Hae].
  4. Napsauta luettelossa olevaa keskusta.
  5. Etsi kartasta vihreä FamilySearch-sukupuukuvake. Napsauta kuvaketta. Näet keskuksen nimen, osoitteen, aukioloajat ja puhelinnumeron.

Vaiheet (mobiilisovellus)

Family Tree -sovellus:

1. Napauta iOS-laitteessa sovelluksen oikeassa alakulmassa kohtaa Lisää. Napauta Android-laitteen näytön vasemmassa yläkulmassa kolmen viivan kuvaketta.
  2. Napauta Ohje.
  3. Napauta Ota meihin yhteyttä.
  4. Napauta Etsi FamilySearch-keskus.
  5. Näkyviin tulee kartta sijainnistasi. Voit napauttaa mitä tahansa kartalla olevaa vihreää kohtaa, niin näet lisää tietoa FamilySearch-keskuksesta. Jos haluat hakea jotakin muuta keskusta, kirjoita paikka kartan alareunassa olevaan hakupalkkiin.

Vaiheet (Family Tree Lite)

Family Tree Litessa ei ole ominaisuutta, joka auttaisi sinua löytämään FamilySearch-keskuksia. Käytä sen sijaan täyttä verkkosivustoa tai sovellusta.

Pyydä apua

Näissä tilanteissa ota yhteyttä FamilySearchiin:

• haet tiettyä FamilySearch-keskusta etkä löydä sitä
  • keskuksen yhteystiedot eivät ole oikein.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka saan apua familysearch.org-sivuston käyttöön?