Saan virheilmoituksen, kun lataan historiallisista asiakirjoista

Näet virheilmoituksen, kun lataat asiakirjoja tai kuvia, kun ylität sallitun latausmäärän. Virhe vaihtelee selaimesi mukaan.

• Edgessä ja Chromessa näet hapannaaman ja viestin: "Tämä sivu ei toimi. Jos ongelma jatkuu, ota yhteys sivuston omistajaan. HTTP-virhe 429."
  • Firefox näyttää mustan ruudun, jonka yläreunassa on pieni viesti: "Kuvaa [ladattavan kuvan URL-osoite], jonka halusit ladata, ei voi näyttää, koska siinä on virheitä."

Emme voi myöntää poikkeuksia latausrajoituksiimme. Rajoitukset auttavat varmistamaan, että me noudatamme aikakirjanhoitajien kanssa tehtyjä sopimuksia.
On mahdollista, että yleisen virheen 429 sijasta näet viestin latausrajoituksista. Tässä ovat viestit, jotka voit nähdä:

• "Näyttää siltä, että sinulla saattaa olla tietotarpeita, jotka ylittävät tämän verkkosovelluksen yleisen käyttöluvan ja käyttötarkoituksen. Ota yhteys recordrequests@FamilySearch.org saadaksesi tietoa FamilySearchin tietojen asianmukaisesta käytöstä. Jos uskot, että sinut on estetty väärin, lähetä selitys tarpeistasi searchfeedback@churchofjesuschrist.org."
  • "{"server\10-33-157- 51.fsglobal.net","serviceName\FinderService","serviceMessage=Stream lataus rajoitettu johtuen liian monista pyynnöistä","status":429",subStatus":40313",state\unchanged","causeException":null",causeMessage":null",authorizationXML":null}"

Kummassakin viestissä ota yhteyttä recordrequests@FamilySearch.org saadaksesi tietoa familysearch-tietojen asianmukaisesta käytöstä. Jos uskot, että sinut on estetty virheellisesti, lähetä selitys tarpeistasi osoitteeseen searchfeedback@churchofjesuschrist.org

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka lataan historiallisia asiakirjakuvia?