Tag personer i et minde

Tags viser, hvem der repræsenteres i et minde – personerne i et foto, en beretning eller et dokument.

Sådan tagger man

1. Hvis det er et foto, så aktivér først tag-tilstand ved at vælge Tag personer. Tap eller klik derefter for at vælge det passende område af mindet (som et ansigt eller navn).
  2. Hvis det er en beretning eller et dokument, så tryk eller klik på Tag personer i nederste højre hjørne.
  3. Søg dernæst efter personens navn ved at indtaste et navn eller person-ID i vinduet Tag personer. Hvis den ikke finder personen i dit træ, kan du tilføje navnet manuelt.

Mere

Hvordan tagger jeg mine forfædres og slægtninges minder?
Hvordan redigerer eller sletter jeg persontags i Minder?