Søgetip til vejviser

Her er nogle tip til at finde andre på FamilySearch.

• Filtrer dine søgeresultater efter sted, hvis du ved, hvor personen bor.
  • Send en sms eller e-mail til personen og bed om vedkommendes kontakt-ID på FamilySearch.
  • Find et bidrag fra den person, du leder efter, såsom redigeringer i Slægtstræet eller et foto eller en beretning. Du kan finde deres kontakt-ID med bidraget.

En fuldstændig profil, der indeholder et portrætfoto eller en avatar, er lettere at finde. Overvej at opdatere din egen profil og opfordre dem, du ønsker at komme i kontakt med, til at gøre det samme.