Hvordan kan jeg finde en afdød person i Family Tree?

Du kan finde afdøde personer i Family Tree. Du kan søge ved at bruge navn, køn, familiemedlemmer eller begivenhedsoplysninger. Du kan også søge efter ID-nummer.

Du kan kun finde levende personer i Family Tree, hvis du har indtastet dem i slægtstræet og søgte ved at bruge ID-nummeret.

Trin (internetside)

1. Klik på Family Tree, når du er logget på FamilySearch.org.
  2. Klik på Find.
  3. Klik på fanen for den slags søgning, du ønsker at bruge:
    • Find efter navn. Indtast et navn og andre oplysninger. Hvis du ønsker at matche et eller flere af dine søgekriterier nøjagtigt, så klik på afkrydsningsfeltet ud for feltet.
      • Hvis du medtager et alternativt navn, kan det hjælpe dig til at finde en person, der bruger øgenavne, gifte navne og andre alternative navne.
      • Søgning efter en fødselsbegivenhed søger efter oplysninger om både fødsel og barnedåb.
      • Søgning efter dødsbegivenhed søger efter oplysninger om både død og begravelse.
      • Du kan bruge wildcards i navne på personer og steder. Indtast * for at erstatte nul eller flere tegn. Indtast ? for at erstatte et tegn.
    • Find efter ID. Indtast et ID-nummer til Family Tree.
  4. Klik på Find.
  5. Gennemgå resultaterne.
  6. Hvis du ikke finder den person, du ønsker, så tilpas dine søgekriterier:
    1. Foretag dine ændringer i panelet til venstre.
    2. Klik på Find.
    3. Gennemgå resultaterne igen.
  7. Klik i søgeresultaterne på personens navn for at se personkortet.
  8. Klik på Person på personkortet.

Trin (mobilapp)

1. Naviger i mobilappen Family Tree til anetavlevisning.
  2. Tap på forstørrelsesglasikonet.
  3. Tap på den slags søgning, du ønsker at bruge:
    • Find efter navn. Indtast et navn. Hvis du kender kønnet, tapper du enten på Mand eller Kvinde. Hvis du ønsker at tilføje oplysninger om fødsel, død eller vielse, så tap på Vælg begivenhed, og tilføj oplysningerne.
    • Find efter ID. Indtast en persons ID i Family Tree.
  4. Tap på Find.
  5. Øverst på skærmen er der oplysninger om det efternavn, du indtastede. Se dine søgeresultater under »Personer fundet i det fælles slægtstræ«.
  6. Gennemgå resultaterne.
  7. Hvis du ikke finder den person, du ønsker, tapper du på Tilbage eller Find en person for at ændre dine søgekriterier.
  8. Tap i søgeresultaterne på personens navn.

Trin (Family Tree Lite)

1. Klik på Find, mens du er logget på Family Tree Lite (lite.fs.org).
  2. Klik på den slags søgning, du ønsker at bruge:
    • Navn. Indtast et navn, køn og andre oplysninger.
    • ID. Indtast en persons ID-nummer i Family Tree.
    • Historik. Se de 50 seneste personer, du har set. Klik på et navn for at vende tilbage til et af dem.
  3. Klik på Find.
  4. Gennemgå resultaterne.
  5. Hvis du ikke finder den person, du ønsker, tapper du på Tilpas søgning for at ændre dine søgekriterier.
  6. Klik i søgeresultaterne på personens navn.