Hvorfor er der en ny hjemmeside til FamilySearch?

En ny version af hjemmesiden FamilySearch.org er blevet udgivet. Denne ændring var nødvendig, fordi den teknologi, der blev brugt i den tidligere version, blev forældet. Det forældede system gjorde det umuligt at introducere nye funktioner eller bare at foretage enkle opdateringer.

Nye forbedringer

Selvom denne opdatering krævede, at man flyttede til et helt nyt system, er de værktøjer og funktioner, som du er vant til at bruge, blevet bibeholdt. Vi har også tilføjet nogle få nye funktioner.

• En ny venneliste og et redskab til at styre en venneliste.
  • En måde at dele sociale opslag på og se opslag fra sine venner på er i dine nyheder.
  • Find nemt forfædre med en søgning, der returnerer med resultater for slægtstræ, historiske optegnelser, minder og efternavne.
  • Et afsnit med Sådan kommer man i gang for nye besøgende;
  • En forbedret oplevelse med tip, der indeholder mere plads (på skrivebordet) til at evaluere tip om optegnelser.

Fortæl os, hvad du synes om den nye version ved at bruge knappen Feedback på venstre side af siden.