Hvordan tagger jeg personer i familiegruppetræer?

For at gøre det effektivt kan et enkelt minde (foto, beretning eller dokument) om en levende person deles i flere private familiegruppetræer ved at bruge et enkelt skilt igen.

Hvert unikt tag kommer frem på mindet i en stak. Hver sag svarer til det unikke person-ID, der er forbundet med den person i den respektive familiegruppetræ. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge alle relevante.

Genbruge et tag
Det er en god måde at tilføje minder, du finder i fælles gruppetræer, til dit eget galleri.

Sådan foregår det:

1. Vælg tagget.
  2. Klik eller tryk på de tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg »Genbruge tag«.

Et nyt tag vil blive tilføjet, stablet på samme sted. Du kan nu vælge den person, du ønsker at tagge fra listen.