Hvordan får jeg hjælp til at bruge FamilySearch.org?

FamilySearch Help Center hjælper dig med brug af vores hjemmeside og mobilapps og lærer dig, hvordan du udfører slægtsforskning.

Trin (hjemmeside)

1. Klik på øverst på enhver side. Skærmbilledet »Hjælp« kommer frem.
  1. Hvis dit spørgsmål ikke står på listen, så indtast dit spørgsmål i søgefeltet øverst på skærmbilledet Hjælp.
  2. Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, så brug en af valgmulighederne nederst på skærmbilledet Hjælp:
    • Help Center. Søg i vores hjælpekilder, find personlig hjælp, lær, hvordan man kommer i gang, eller besøg FamilySearch Fællesskab.
    • Kontakt os. Kontakt FamilySearch Support eller besøg FamilySearch Fællesskab.
    • Fællesskab. Samarbejd med andre brugere og forskere i FamilySearch. Du kan kigge rundt på siden, stille eller besvare spørgsmål. Du kan også finde og deltage i grupper om specifikke emner.

Trin (mobil app)

1. Tryk på de 3 linjer i Family Tree-mobilappen, og tryk på Hjælp.
    • Ofte stillede spørgsmål. Se almindelige spørgsmål og svar.
    • Kontakt os. Giv feedback til appen, kontakt FamilySearch Support eller find et FamilySearch-center.
    • Hvad er nyt. Se nylige opdateringer til mobilappen Family Tree.

Trin (Family Tree Lite)

Rul ned til bunden af alle sider på Family Tree Lite og klik på Feedback og support.
Bemærk: Slægtshistorisk vejledning er en yderligere ressource til hjælp med FamilySearch.org. Vejledningen indeholder gratis lektioner om brugen af FamilySearch.org-hjemmesiden og om emner, der relaterer til slægtshistorie og slægtsforskning. Indholdet er leveret af en FamilySearch-partner. Den er skrevet på engelsk og findes på andre sprog ved hjælp af Google Oversæt.