Hvordan bruger jeg anehjulsvisning i Family Tree?

Anehjulet har flere fordele:

• Du kan se op til 7 generationer af dine forfædre på én gang.
  • Du kan finde frem til, hvor familielinjer ender – med andre ord hvor der mangler oplysninger.
  • Du kan se, i hvilke lande forskellige forfædre blev født, og hvilke forfædre der har fotos, beretninger og kilder vedhæftet personsiderne.
  • Du kan både se anehjulet på skærmen og konvertere det til en PDF-fil til udskrivning.

Trin (hjemmeside)

1. Klik i den øverste menu på Family Tree og klik derefter på Slægtstræ.
  2. I øverste højre del af stamtavlen skal du klikke på navnet på den nuværende visning (f.eks. liggende) og klik derefter på Anehjul.
  3. Klik på for at gøre følgende:
    • Vælg det antal generationer, der skal vises.
    • Vælg, om du ønsker, at oversigten skal vise Slægtslinjer, Fødested,Kilder, Beretninger, Fotos eller Hjælp til søgning. Oplysningerne er medtaget i en udskrevet udgave af oversigten (se trin 8).
    • Inverter farverne.
    • Udskriv et anehjul i op til 7 generationer (4 er minimum). Den udskrevne oversigt indeholder følgende oplysninger: Slægtslinjer, fødeland, kilder, historier, foto og hjælp til forskning.
  4. Hvis hovedpersonen havde flere end 5 børn, så klik på > for at se resten.
  5. Flyt en anden person til skemaets midtpunkt ved at klikke på personens navn og derefter klikke på Træ.

Trin til Apple iOS Family Tree-mobilappen

1. Tryk nederst til højre på din anetavle på
  2. Tryk i feltet Se anetavle på .
  3. Tryk for at vælge hvordan du vil vise oversigten: Standardvisning, Fødeland, Kilder, Beretninger, Fotos, Hjælp til søgning.
  4. Øverst under Anetavlen skal du trykke på [number] Generationer. Tryk for at vælge det antal generationer, der skal vises.
  5. (Valgfrit) Hvis hovedpersonen havde flere end 5 børn, trykker du på> for at se resten.
  6. (Valgfrit) Du kan flytte en anden person til hovedplaceringen. Tryk på navnet, og tryk derefter på de tre prikker (...) i øverste højre hjørne. Tryk på Vis dette træ.

Trin i mobilappen Family Tree til Android

1. Tryk øverst til venstre på 3 linjer-ikonet
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på App.
  4. Tryk på Aktivér anehjulsvisning.
  5. Tryk to gange på venstre pil for at vende tilbage til træet.
  6. Tryk i nederste højre side af skemaet på
  7. Øverst i den nye boks [number] Generationer. Tryk for at vælge det antal generationer, der skal vises.
  8. Tryk for at vælge om du ønsker, at oversigten skal vise Slægtslinjer, Fødeland, Kilder, Beretninger, Fotos eller Hjælpekilder til forskning.
  9. Anbring en finger øverst i markeringsboksen og stryg nedad.
  10. (Valgfrit) Hvis hovedpersonen havde flere end 5 børn, trykker du på> for at se resten.
  11. (Valgfrit) Du kan flytte en anden person til hovedplaceringen. Tryk på navnet, og tryk derefter på de tre prikker (...) i øverste højre hjørne. Tryk på Vis dette træ.

Trin (Family Tree Lite)

Du kan ikke vise anehjulet i Family Tree Lite.