Bereid u voor op het wereldwijde indexeringsevenement van 15–17 juli

6 July 2016  - by 

FB_Dutch_Blue-09Elk jaar organiseert FamilySearch een evenement van mondiale proporties om mensen te wijzen op en bekend te maken met de vreugde en zegeningen die uit het indexeren van genealogische en historische documenten voortvloeien.

Dit jaar wordt het wereldwijde indexeringsevenement van 15-17 juli gehouden. Het doel is dat 72.000 vrijwilligers wereldwijd aan de slag gaan en dat ieder in die 72 uur minstens één batch indexeert.

Zoals u weet maakt indexering voor miljoenen mensen die naar hun voorouders op zoek zijn nieuwe familieontdekkingen mogelijk. Sinds FamilySearch in 2006 met indexering begon, heeft dit ongeëvenaarde crowdsourcingproject meer dan een miljard doorzoekbare documenten opgeleverd.

Wij verzoeken u anderen aan te moedigen om met dit evenement mee te doen en te gaan indexeren. In die 72 uur kunnen zij het indexeren thuis doen, of u kunt besluiten om er een plaatselijk evenement van te maken en samen te indexeren. Uw inspanningen zullen degenen die u dient tot zegen zijn en zullen generaties lang veel familieontdekkingen mogelijk maken.

 

Comments are closed.